This store is for AEJ members only and you need to login to purchase. Please contact AEJ if you need assistance. Dismiss

Flower Love Enamel Pink Bead

RM847.80 RM896.40

Clear
This product can only be purchased by members. To purchase this product, sign up by purchasing Angsa Emas Membership.
SKU: N/A Category:
(2 customer reviews)

Specifications

Weight (g)

3.14, 3.17, 3.20, 3.21, 3.22, 3.24, 3.27, 3.28, 3.30, 3.32

Reviews (2)

5.00/5
2 Customer reviews

    Flower Love Enamel Pink Bead photo review
    suzie284
    December 13, 2020
    Jatuh cinta pandang pertama!
    Saya memang dah lama berkenan dan aim nak beli. nampak jer ada stok bead amora ni kat website AEJ, saya terus grab. 1st time saya order online. cepat ...More
    Saya memang dah lama berkenan dan aim nak beli. nampak jer ada stok bead amora ni kat website AEJ, saya terus grab. 1st time saya order online. cepat jer prosesnya. delivery pun reasonable ie after 2 working days. puas hati dgn bead ni yg sgt cantik, dan good service by AEJ team!! Insya Allah nak beli lagi nanti..wpun kebanyakan beads yg hot semua dah sold out. moga2 AEJ akan cepat2 restock semua bead amora yg hot2 tu!!!
    Helpful?
    0 0
    Flower Love Enamel Pink Bead photo review
    fieza916
    December 13, 2020
    This is so cute guys
    Helpful?
    1 0
Add a review
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search store.angsaemas.com.my

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST